Livrarea comenzilor

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. Profi Office isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi:

 1. gratuita pe raza orasului Targu Mures,
pentru comenzi care depasesc valoarea de 100 lei (Tva inclus). Cheltuielile de transport sunt suportate de catre Paper Office. 

Costurile legate de transport revin cumparatorului la comenzi sub valoarea de 100 lei (TVA inclus) taxa este de 10 RON (TVA inclus).

  2. In ţară livrările le facem prin curier rapid, utilizând serviciile companiei Fan Courier. Transportul este gratuit pentru o comandă de minim 400,00 lei (TVA inclus) şi in limita a 5 Kg; pentru fiecare Kg suplimentar se adaugă 1,20 lei (TVA inclus).
Pentru comenzi mai mici de 400 lei şi in limita a 5 Kg costurile de ambalare şi transport sunt de 20,00 lei (+TVA) la care se adaugă 1,20 lei (TVA inclus) pentru fiecare Kg suplimentar.
Aceste tarife sunt valabile pentru 2412 localitati deservite (vezi lista). Pentru livrări în localităţi ce nu sunt în listă se percepe un cost suplimentar de 1,20 lei/km suplimentar.

În anumite condiţii (produse voluminoase, etc.) cheltuielile de transport pot fi mai mari decat cele enumerate mai sus; în acest caz sunt comunicate clientului aceste costuri suplimentare.
Suma exactă a cheltuielilor de ambalare şi transport va fi comunicată clientului şi apare separat pe factură.


Plata se efectueaza în ramburs.  Livrarile se efectueaza prin curierat rapid Fan Courier Express (1-2 zi de la expediere cu livrarea la domiciliu).

TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate se incadreaza intre 2 zile si 2 saptamani din momentul inregistrarii comenzii.

Paper Office foloseste serviciile firmei de curierat: 

pastedGraphic_4.png Detalii la: www.fancourier.ro 


Copyright © 2013-2018 Paper Office. Toate drepturile rezervate.