Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online.

Pentru a comanda prin magazinul online trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida .

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit:

 prin utilizarea meniului din stinga ce contine categoriile de produse

  • prin folosirea campului de cautare
  • direct din pagina de promotii – oferte speciale 

In momentul in care ati apasat butonul "adauga in cos",  produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "afiseaza cosul" , sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici va puteti revizui parerile, puteti modifica produsele si cantitatile acestora.

In momentul in care v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul „finalizare comanda”

In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Cumparator: datele dumneavoastra necesare facturarii si  trimiterii coletului.
- Adresa de livrare: in cazul in care doriti ca produsele comandate sa fie livrate la o alta adresa decat cea de facturare.
- Metoda de plata: puteti alege modalitatea in care veti plati comanda: ramburs sau OP.
- Metoda de livare: in acest moment singura modalitate de livrare este prin curier rapid.
Procesul este incheiat cu succes cand comanda va este afisata pe ecran si o informare  corespunzatoare comenzii dumneavoastra  va este trimisa pe e-mail . 
Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

O alta optiune ar fi comanda telefonica. Numerele pe care vi le punem la dispozitie sunt: 0365.882.048 sau 0744.791.663

Cum platesc ?

Aveti la dispozitie doua metode de plata:

Plata prin virament bancar (ordin de plata): Livrarea marfii se face dupa realizarea platii in contul S.C. Profi Office S.R.L.
Plata ramburs: platesti in numerar la livrare. 

Livrarea

Livrarea se va face prin curierat rapid cu livrarea la domiciliu, in 24 - 72 de ore de la confirmarea comenzii. Pentru comenzi mai mari de 400 lei (TVA inclus) , livrarea este gratuita.

Costurile legate de transport revin cumparatorului la comenzi sub valoarea de 400 lei (TVA inclus). Plata se efectueaza în ramburs.

Cheltuielile de tansport de la 24.8 - lei, depinde de greutatea coletului. Tariful curieratului poate urca la greutati mai mari de 5 kg. si/sau la localitati periferice. În orice caz doar cu acordul dvs. anticipat.
Informativ: 1,2 lei la fiecare kg. in plus si/sau 1 leu la fiecare km. în plus de la orasul cel mai apropiat.

Copyright © 2013-2018 Paper Office. Toate drepturile rezervate.